source  


What makes this writing blog different from any other?


Well, one thing you must know first, we’re all friends o(≧∇≦o) We might not know each other (yet), but we’re friends that shares the same interests. And what friends do? They support each other. Whenever you feel down, like you wanna give up on writing, I’ll support you. When you don’t know where to ask for opinion (about your stories), you can always ask for it and I’m here to help. Maybe I can’t support you directly, but I can give you words that will motivate you, cheer you up and want to write again.

Same thing goes for me. I’m imperfect and so are my articles in here. That’s why you’re here to read and give some suggestion, critics and advice that I’d gladly accept. This blog are all about having fun in writing! (ノ≧∀≦)



Pertama-tama satu hal yang kamu perlu tahu adalah kita semua teman o(≧∇≦o) Mungkin kita belum saling kenal, tapi kita teman dengan punya minat yang sama. Dan apa yang teman lakukan? Mereka mendukung satu sama lain. Saat kamu lagi down dan rasanya mau nyerah menulis, aku akan mendukungmu. Saat kamu tidak tahu kemana harus mencari pendapat (tentang ceritamu), kamu selalu bisa memintanya dan aku disini untuk membantu. Mungkin aku ga bisa dukung kamu secara langsung, tapi aku bisa kasih kamu kata-kata yang memotivasimu, bikin kamu seneng dan mau kamu menulis lagi.

Hal yang sama juga berlaku buat aku. Aku gak sempurna, sama seperti artikel-artikelku disini. Makanya ada kamu disini yang membaca dan memberi saran, kritik dan nasihat yang pasti aku terima dengan senang hati. Blog ini tentang bersenang-senang dalam menulis! (ノ≧∀≦)


Why do you make this blog, anyway?


I’m writing since forever and loving it ever since. Through blogging I can finally realized that it’s easier for me to write about writing and stuff then writing about other things. And I have more fun doing it! So I decided to dedicate myself to write articles here to share what I know, that might be useful. I’m not saying I’m a profesional—cause I’m also struggling in writing Σ(゜ロ゜;) That’s why there’s this blog for us to help each other ヽ( ω*)

Aku menulis sejak dulu dan menyukainya sejak itu. Lewat ngeblog aku akhirnya sadar kalo lebih mudah menulis tentang tulis menulis dibanding menulis hal lain. Dan aku lebih bersenang-senang melakukannya! Jadi aku memutuskan untuk serius menulis artikel di sini untuk berbagi apa yang aku tahu, siapa tahu bisa berguna. Bukannya aku udah pro ya—aku juga masih berjuang dalam menulis Σ(゜ロ゜;) Makanya ada blog ini untuk kita bisa saling membantu! ヽ( ω*)



What is ‘writing’ means to you?


Writing is in my blood, in my head, and in my heart (´`❁) Of course I can live without writing, but I’ll live emptily. There’s some moment where I’m so sick of writing, but I just can’t give up on writing. There’s so much things to write and I think it’s my duty to be responsible with my own ideas.

Menulis ada di darahku, di kepalaku, dan di hatiku (´`❁) Pastilah aku bisa hidup tanpa menulis, tapi aku pasti akan hidup dengan hampa. Ada banyak hal yang ingin kutulis dan aku rasa aku yang harus bertanggung jawab untuk ide-ide yang ada di kepalaku.

Kamu udah tua ya?


BELOOOM щ(゜ロ゜щ) For some unknown reason banyak yang ngira saya udah kuliahan :3 Tapi serius saya (ngakunya) masih mudah kok (●´∀`●) *jadi yang kuliahan udah tua gitu?*

Any questions? You can ask via blog comment or any social media that I have here. I’ll happily answer you (ノ><。)Thank you and have a nice day! 

1 komentar:

  1. Kak Asha, saya sangat terkesan akan dedikasi dan tips-tips kakak dalam dunia kepenulisan. Maukah kakak menjadi tamu pembicara dalam kelompok kepenulisan kami untuk memberikan beberapa materi atau sekadar sharing? Mohon hubungi kontak saya di LINE, atau email di angelahagai@gmail.com

    Terima kasih

    BalasHapus

Hello there my friends! Feel free to give your :
¤ Opinion
¤ Suggestion
¤ Critic
¤ Story link (so that we can give comment to each other stories!)
¤ Request (if you want me to write something, just ask!)
Remember, I’m also a struggling writer, so I’m perfectly imperfect. Your feedback are pleased =)